Η αγορά μου

Service Charge: €

Σύνολο: €
Κάνε κράτησηΣυμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω για να κλείσετε ένα τραπέζι. Εάν η κράτησή σας είναι μεγαλύτερη από τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται παρακάτω - τηλεφωνήστε μας! Μπορείτε να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την κράτησή σας ανά πάσα στιγμή και χωρίς χρέωση, αν συνδεθείτε στον ιστότοπό μας ή στις εφαρμογές μας ή τηλεφωνώντας στην φιλική μας ομάδα! Το τραπέζι σας θα κρατηθεί για εσάς έως και 30 λεπτά μετά την κράτηση. Λάβετε υπόψη ότι οι ώρες που εμφανίζονται παρακάτω είναι ζωντανές (live) από το σύστημα κρατήσεων και επιβεβαιώνονται αμέσως μόλις κάνετε κράτηση. Θα λάβετε επίσης επιβεβαίωση μέσω email για την κράτησής σας. Βάσει των πρόσφατων μέτρων προστασίας Covid-19, όλα τα διαθέσιμα τραπέζια για κράτηση, βρίσκονται στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος. Σας περιμένουμε!
Προκειμένου να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για εσάς όσο και για την ομάδα μας, παρακαλούμε επιβεβαιώστε τα παρακάτω: -

Επιβεβαιώνω ότι δεν είχα συμπτώματα Covid-19 τις τελευταίες 2 εβδομάδες. Σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων, θα επαναπρογραμματίσω / ακυρώσω την κράτησή μου.
Θέλουμε να μάθετε ακριβώς πώς λειτουργεί η υπηρεσία μας και γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία εγγραφής σας. Δηλώστε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνήσετε με αυτούς τους όρους προτού συνεχίσετε.

Συμφωνώ με Όροι*Θα θέλαμε επίσης τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να σας ενημερώνουμε για κρατήσεις ή παραγγελίες.

Συμφωνώ να δέχομαι επικοινωνία Όροι*